Sken v (MOD,Premium Unlocked) Free For Android

1.1.0

Download APK
4.8/5 Votes: 654
Developer
fleka
Updated
17/02/2022
Size
23MB
Version
1.1.0
Requirements
ANDROID & IOS
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Sken Apk and enjoy it’s Unlimited Money/ Fast Level share with your friends if they want to use its premium /pro features with unlocked latest version 2021.

Free Premium pro apk download

New mod games free download

Guys I try to Sken Apk awesome new update where you easily download it and use it as you want on your smartphone it is free to download.

Explore This Article

Sken je aplikacija za upravljanje finansijama koja ti pomaže da bolje kontrolišeš svoje troškove.

Nadohvat prsta, uz Sken, imaćeš detaljan uvid u to koliko trošiš na hranu, šoping i razne druge stvari, a ujedno i digitalne verzije skeniranih računa na jednom mjestu – da više nikad ne izgubiš račun koji ti treba za garanciju na neki proizvod.

Automatizovana kategorizacija

Latest Version 2022

Čim skeniraš račun, Sken u pozadini radi za tebe. Automatizovano kategorizujemo tvoje račune i dajemo ti na uvid pregled đe trošiš novac svakog mjeseca.

Prati svoje troškove

Uz Sken ćeš saznati koliko trošiš na hranu, šoping i razne druge stvari svakog mjeseca, a u naprednoj statistici i detalje o potrošnji na neđeljnom i tromjesečnom nivou.

Što ako nemaš račun ili QR kôd ne može da se skenira?

Aplikacija Sken dozvoljava i ručni unos troškova, tako da imaš potpunu slobodu da dodaš i one troškove za koje nemaš račun ili ako iz nekog razloga račun nije moguće skenirati.

Sken v1.1.0 (MOD,Premium Unlocked) Free For Android

Images

Video